ISTRA, LABIN - Kuća i zemljište s građevinskom dozvolom

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

425.000€

2 759 €/m2

Tip

Kuća

Površina

154 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
425.000€
Površina
154 m2 (2 759 €/m2)
Površina placa
1200
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
9000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
29.09.2024
ID
53576

Opis

ISTRA, LABIN - Kuća i zemljište s građevinskom dozvolom

Na jugoistočnoj obali Istre na mjestu gdje se zeleni brežuljci sastaju s morem, tamo gdje se sjedinjuju priroda i baština, nalaze se dva gradića slične veličine no s različitim ali međusobno nadopunjujućim karakterom - Labin i Rabac.
Slikoviti grad Labin uzdiže se na brdašcu visokom 320 metara udaljenom svega pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin koji je kratkotrajno bio proglašen samostalnom republikom je danas fascinantan grad proturječnosti; starog i novog, povijesti i sadašnjosti, turizma i umjetnosti.

Nedaleko grada Labina, na prodaju su kuća i zemljište s građevinskom dozvolom.
Nekretnina se nalazi u pitomom naselju, okružena prirodom, obiteljskim kućama i kućama za odmor nudeći pritom savršenu ravnotežu ruralnog okruženja i blizine urbanih sadržaja.
Na prostranom zemljištu projektom je predviđena gradnja dvojnog objekta koji se sastoji od dvije potpuno samostalne, nezavisne jedinice vezane natkrivenim trijemom s vlastitim bazenima i pripadajućim okućnicama.
Svaka kuća se proteže kroz dvije etaže. U prizemlju se nalazi otvoreni koncept prostora koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na natkriveni trijem, spavaća soba, kupaonica, ostava, soba za tehniku i hodnik s unutarnjim stubištem. Kat se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice i lođe.
Je

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine