Labin: Elegantna dvojna kuća s bazenom, idealna za život ili iznajmljivanje

Labin, Labin, Hrvatska

370.000€

2 055 €/m2

Tip

Kuća

Površina

180 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
370.000€
Površina
180 m2 (2 055 €/m2)
Udaljenost od mora
5000m
Ažuriran
15.09.2024
ID
45854

Opis

Labin: Elegantna dvojna kuća s bazenom, idealna za život ili iznajmljivanje

Otkrijte ovu elegantnu dvojnu kuću u prekrasnom gradu Labinu, mjestu koje kombinira udobnost tijekom cijele godine i sezonski šarm, čineći je savršenom za život ili iznajmljivanje. Nekretnina, s 180 m2 pažljivo dizajniranog stambenog prostora, bila je izuzetno uspješna u privlačenju tražitelja odmora na Istarsku obalu.

Kuća je u izvrsnom stanju i nudi moderan i stilski interijer. Karakterizira je bazen s sunčalištem, što dodatno povećava njezinu privlačnost i pruža savršenu postavku za opuštanje i zabavu. U potpuno ograđenom dvorištu kuće nalazi se svestrana zgrada od 30 m2, prilagodljiva za razne namjene.

Na donjoj etaži nalazi se ugodna kuhinja s kaminom, ostava i tehnička prostorija. Prizemlje se sastoji od kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom, ostave, spavaće sobe s kupaonicom i zasebnog WC-a. Na prvom katu su dvije dodatne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i terasom, što pruža izvanredan pogled i dodatni prostor. Kuća dolazi namještena i opremljena, uključujući klimatizaciju i podno električno grijanje, osiguravajući udobnost tijekom cijele godine.

Labin, samo deset minuta vožnje udaljen, nudi sve potrebne sadržaje. Razvoj grada uključuje razne šetnice, plaže, škole, vrtiće, trgovine i restorane, odjekujući sadržaje većih gradova poput Pule i Rijeke, koji su samo sat vremena vožnje udaljeni.

Ova nekretnina predstavlja je

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma