Kuća Labin, 249m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

700.000€

2 811 €/m2

Tip

Kuća

Površina

249 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
700.000€
Površina
249 m2 (2 811 €/m2)
Površina placa
1406
Ažuriran
08.10.2024
ID
48077

Opis

Ekskluzivna Vila na mirnoj lokaciji u okolici Labina


Uživajte u vrhunskom luksuzu i udobnosti u ovoj spektakularnoj vili smještenoj u mirnom naselju na idiličnoj mikrolokaciji. Ova nevjerojatna vila savršena je kombinacija elegancije, praktičnosti i modernog dizajna, nudeći izvanredan prostor za obiteljski život i uživanje.

Sa dvije prostrane kuhinje, ova vila pruža savršeno rješenje za sve ljubitelje kuhanja i druženja. Glavna kuhinja je opremljena najnovijim uređajima i modernim detaljima, dok je druga kuhinja smještena kao konoba unutar same kuće, s izlazom na vanjski prostor pored bazena. To je idealno mjesto za opušteno kuhanje i blagovanje uz osvježavajući ambijent vanjskog prostora.

Vila se prostire na dvije etaže te nudi četiri prostrane spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom kupaonicom, pružajući privatnost i udobnost za svakog člana obitelji ili goste. Elegantan dizajn soba stvara miran i opuštajući ambijent za potpuno uživanje.

Uz pet modernih kupaonica, ova vila omogućuje svu udobnost i praktičnost koju možete poželjeti. Uz to, tu su i ostava i vešeraj koji dodatno olakšavaju organizaciju vašeg doma.

Ova vila pruža vrhunsku udobnost tijekom cijele godine zahvaljujući modernom sustavu grijanja. Centralni sustav grijanja na pelet osigurava ugodnu temperaturu u svim prostorijama, pružajući učinkovito i ekološki prihvatljivo grijanje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Uz to, svaka soba je opremljena klima

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine