Kuća Labin, 171m2

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

499.000€

2 918 €/m2

Tip

Kuća

Površina

171 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
499.000€
Površina
171 m2 (2 918 €/m2)
Površina placa
970
Ažuriran
20.09.2024
ID
55319

Opis

Labin, okolica, novogradnja sa bazenom okružena prirodom

Prodajemo modernu novogradnju smještena u mirnom naselju, idealna za obiteljsku oazu. Ova moderna kuća nudi savršenu kombinaciju komfora i privatnosti, prostireći se na tlocrtnoj površini od 190 m², smještena na prostranoj okućnici od 970 m².

Unutrašnjost kuće dizajnirana je s posebnom pažnjom na detalje. Kuća sadrži tri prostrane spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu modernu kupaonicu, pružajući maksimalnu udobnost i privatnost. Dodatni gostinjski WC praktično je smješten za udobnost vaših posjetitelja.

Središnji dio kuće čini open space kuhinja koja je spojena s prostranim i svijetlim dnevnim boravkom. Ovaj prostor savršen je za obiteljska druženja i zabavu, zahvaljujući velikim staklenim površinama koje pružaju obilje prirodnog svjetla i prekrasan pogled na okućnicu.

Vanjski prostor ove nekretnine prava je oaza mira idealna za opuštanje i uživanje na otvorenom. Posebnu čar pruža grijani bazen, koji omogućuje kupanje i rekreaciju tijekom cijele godine.

Ova kuća izgrađena je od najkvalitetnijih materijala, s posebnim naglaskom na energetsku učinkovitost i trajnost. Sve kupaonice i dnevni boravak opremljeni su podnim grijanjem, što omogućava dodatni komfor tijekom hladnijih mjeseci ali i sa klima uređajima, što omogućava optimalnu temperaturu tijekom cijele godine. Lokacija u mirnom naselju pruža privatnost i sigurnost, a istovremeno je blizu svih potrebnih

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine