Istra, Labin - Suvremena kamena vila s bazenom na prodaju

Labin, Labin, Hrvatska

499.000€

3 992 €/m2

Tip

Kuća

Površina

125 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
499.000€
Površina
125 m2 (3 992 €/m2)
Udaljenost od mora
13000m
Ažuriran
06.09.2024
ID
45714

Opis

Istra, Labin - Suvremena kamena vila s bazenom na prodaju

U mirnom krajoliku jugoistočne Istre, gdje se zelenilo brda besprijekorno spaja s azurom mora, nalazi se slikoviti grad Labin, samo pet kilometara od bijelih plaža Rabca. Ovaj kraj, harmonijsko raskrižje prirode i baštine, obiluje gradovima Labinom i Rabcom, svaki s vlastitim, ali međusobno dopunjavajućim karakterom. Labin, grad uronjen u povijest i rudarsku baštinu, ponosno stoji na brdu visokom 320 metara, nudeći jedinstveni spoj starog i novog, tradicije i modernosti.

Na prodaju u mirnim predgrađima Labina, okružena bujnom ljepotom prirode, nalazi se pažljivo renovirana kamena vila s bazenom. Ova kuća predstavlja suvremenu interpretaciju tradicionalne istarske kuće s početka 20. stoljeća, majstorski obnovljena koristeći drevno umijeće, izvorne materijale i tehnike. Rezultat je zadivljujuća fuzija autentičnosti i modernosti. Interijer ove kamene vile, ljubazno obnovljen kako bi odgovarao suvremenom načinu života, zrači atmosferom topline s drvenim akcentima i hladnom elegancijom kamena, uređen u ukusnom spoju rustikalnog i modernog stila.

Raspored vile uključuje prizemlje s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom koja se otvara na veliku natkrivenu terasu, uz kupaonicu. Na prvom katu nalaze se dvije spavaće sobe i dodatna kupaonica. Nekretninu nadopunjuje prekrasno uređen vrt koji nudi mir i povezanost s prirodom, istaknut 40 m² vanjskim bazenom.

Ova nekretnina, daleko od v

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma