Istra, Labin, moderna vila s bazenom, novogradnja

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

540.000€

2 454 €/m2

Tip

Kuća

Površina

220 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
540.000€
Površina
220 m2 (2 454 €/m2)
Površina placa
814
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
28.09.2024
ID
47602

Opis

Istra, Labin, moderna vila s bazenom, novogradnja. Mjesto današnjeg pitoresknog gradića Labina, smještenog na brežuljku visokom 320 metara, svega oko 3 kilometra od mora, bilo je naseljeno, po svemu sudeći, još 2000. godine pr. Rijetko kada se bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika tako šarmantno spaja s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koji se tu okuplja. Nakon šetnje ulicama Starog grada, posjetite Gradski muzej s arheološkom i etnološkom zbirkom i maketom rudnika jedinstvenom u ovom dijelu Europe, razgledajte umjetničke ateljee, uživajte u prekrasnom pogledu s gradske Fortice na more, Rabac, Kvarner i kvarnerski otoci.

Ova vila s bazenom nalazi se u mirnom dijelu grada, u neposrednoj blizini grada Labina, samo nekoliko minuta vožnje od centra grada. U ugodnom okruženju zelene prirode i novoizgrađenih kuća, budućem vlasniku pruža miran kutak dovoljno blizu grada i svih gradskih sadržaja. Projekt ove vile je moderan, dobro osmišljen i smješten u neposrednom okruženju.

Istra, Labin, moderna vila sa bazenom, novogradnja sastoji se od dvije etaže. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, odvojeni wc i vešeraj/ostava. Na katu se nalaze 3 spavaće sobe (svaka sa svojom kupaonicom). Iz dnevnog boravka i kuhinje izlazi se na prostranu natkrivenu terasu, s dovoljno hlada u ljetnim mjesecima. Terasa se nastavlja na bazen sa sunčalištem.

Vila ima klima uređaj sa sustavom grijanja i hl

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine