Fantastična Villa s bazenom, Istra, Labin

Labin, Labin, Hrvatska

0€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

300 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
0€
Površina
300 m2 (0 €/m2)
Udaljenost od mora
11000m
Ažuriran
20.07.2024
ID
43599

Opis

Slikoviti gradić Labin uzdiže se na brežuljku visokom 320 m, samo pet kilometara od bijelih šljunčanih plaža u Rapcu. Isprepleten bogatom poviješću i rudarstvom koje je obilježilo ovaj kraj, Labin, nakratko proglašen samostalnom republikom, danas je fascinantan grad kontradikcija; staro i novo, povijest i sadašnjost, turizam i umjetnost.

Mirno utočište od užurbane životne vreve moguće je kupiti na području grada Labina. Ova nekretnina je primjer suvremenog načina života u prirodnom okruženju s modernim sadržajima.

Stambeni prostor prostire se na 300 m² i proteže se na tri etaže; podrum, prizemlje i kat.

U podrumu se nalazi spa i wellness zona s hidromasažnom kadom, saunom, teretanom i kupaonicom.

Prizemlje ima prostrani otvoreni prostor koji uključuje kutni bilijarski stol, dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju s izlazom na veliku natkrivenu terasu. Dvije spavaće sobe, svaka s kupaonicom, gostinjskim toaletom i ostavom, nalaze se na istoj etaži.

Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i natkrivena terasa. Prostrana, njegovana okućnica u potpunosti je ograđena i opremljena sustavom za automatsko navodnjavanje.

Bazen s toplom slanom vodom u dvorištu od 42 četvorna metra, dječje igralište i otvoreni kamin dominiraju područjem. Nekretnina se prodaje namještena i opremljena. Ova nekretnina nudi potpuni mir i fantastično je mjesto za pokretanje uspješnog turističkog iznaj

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma