Labin - čudesna villa s bazenom iz snova

Labin, Labin, Labin, Hrvatska

770.000€

2 720 €/m2

Tip

Kuća

Površina

283 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
770.000€
Površina
283 m2 (2 720 €/m2)
Površina placa
2402
Terasa
Da
Ažuriran
18.10.2024
ID
65584

Opis

Ova predivna nekretnina predstavlja idealnu kombinaciju modernog dizajna i funkcionalnosti, smještena u mirnom, ali dobro povezanim dijelom grada. Villa se prostire na dvije etaže, pri čemu prizemlje ostavlja snažan dojam već na prvi pogled. Ulaz u villa vodi u moderan dnevni prostor osmišljen prema open space konceptu, gdje se kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak spajaju u jedinstveni prostor idealan za obiteljska okupljanja i društvena događanja. Ovaj prostor obasjan je prirodnom svjetlošću, a pažljivo odabrani materijali čine ga izuzetno ugodnim.

Na prizemlju se također nalaze dodatne prostorije koje dodatno podižu kvalitetu života. Spremište je praktično za odlaganje stvari, dok prostorija za saunu i fitness osigurava mogućnost opuštanja i održavanja tjelesne aktivnosti bez napuštanja doma. Iz dnevnog dijela izlazi se na natkrivenu terasu koja se prostire prema vanjskom prostoru. Ovdje se nalazi ljetna kuhinja, idealna za pripremu obroka na otvorenom, dok grijani bazen s masažnim dijelom poziva na uživanje kroz cijelu godinu. Površina bazena je impresivnih 48 m2, savršena za obiteljska kupanja ili opuštajuće trenutke s prijateljima.

Na katu se nalazi noćni dio vile, koji nudi četiri spavaće sobe, svaka sa svom pripadajućom kupaonicom. Sve sobe imaju izlaz na terasu koja osigurava dodatni prostor za uživanje na svježem zraku i lijepom pogledu. Ovaj kat je osmišljen kao osobni prostor, pružajući intimu i udobnost svim člano

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine