Stan/Apartman Krk, 79,75m2

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

520.000€

6 582 €/m2

Tip

Stan

Površina

79 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
520.000€
Površina
79 m2 (6 582 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
60655

Opis

Krk, otok Krk, suvremeni dvoetažni stan u novogradnji

Prodaje se luksuzan dvoetažni stan smješten u samostojećoj kući pravilnog pravokutnog oblika, idealan za one koji traže savršen spoj modernog dizajna i vrhunske kvalitete života. Stan se nalazi u mirnoj ulici, pružajući oazu mira i privatnosti unutar urbanog okruženja.

Ovaj stan nudi pažljivo osmišljen raspored prostorija. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik koji vodi do kupaonice, te otvorenog prostora koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak. Ovaj open space koncept omogućuje ugodan protok prostora i svjetlosti, stvarajući savršen ambijent za obiteljska okupljanja i opuštanje. Na katu se nalaze dvije komforne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, pružajući maksimalnu privatnost i udobnost za sve članove obitelji.

Dnevni boravci i spavaće sobe orijentirani su prema jugozapadu, što osigurava obilje prirodne svjetlosti tijekom dana i prekrasne zalaske sunca. Stan je opremljen visokokvalitetnim parketima, keramikom i sanitarnom opremom. Za optimalnu klimu tijekom cijele godine brine se dizalica topline koja omogućava podno grijanje i stropno hlađenje. Prozori i staklene stijene izrađeni su od aluminijskih profila visoke kategorije renomiranih proizvođača, te su opremljeni aluminijskim žaluzinama na električni pogon, koje pružaju dodatnu zaštitu od sunca i vremenskih neprilika.

Pristup zgradi je uređen asfaltiranom prometnicom s nogostupom i javnom rasvjetom,

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine