Krk, otok Krk, predivni dvosobni stan u novogradnji

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

395.000€

6 475 €/m2

Tip

Stan

Površina

61 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
395.000€
Površina
61 m2 (6 475 €/m2)
Ažuriran
10.09.2024
ID
60747

Opis

Krk, otok Krk, predivni dvosobni stan u novogradnji

Prodaje se luksuzni dvosobni stan smješten u samostojećoj kući pravilnog pravokutnog oblika, idealan za one koji traže savršen spoj modernog dizajna i vrhunske kvalitete života. Ova nekretnina nalazi se u mirnoj ulici, pružajući savršenu oazu mira i privatnosti unutar urbanog okruženja.

Stan nudi pažljivo osmišljen raspored prostorija, prilagođen za udoban i funkcionalan život. Ulazni hodnik vodi vas do prostranog open space dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, te dvije udobne spavaće sobe. Dnevni boravci i spavaće sobe imaju jugozapadnu orijentaciju, osiguravajući obilje prirodne svjetlosti tijekom cijelog dana. Dodatno, stan raspolaže modernom kupaonicom i dodatnim wc-om/vešerajem, pružajući maksimalnu udobnost i praktičnost.

Svaki detalj u stanu izrađen je s naglaskom na kvalitetu i estetiku. Parketi, keramika i sanitarna oprema su visoke kvalitete, a za optimalnu klimu tijekom cijele godine brine se dizalica topline koja omogućava podno grijanje i stropno hlađenje. Prozori i staklene stijene izrađeni su od aluminijskih profila visoke kategorije renomiranih proizvođača, te su opremljeni aluminijskim žaluzinama na električni pogon, koje pružaju dodatnu zaštitu od sunca i vremenskih neprilika.

Pristup zgradi je uređen asfaltiranom prometnicom s nogostupom i javnom rasvjetom, što osigurava sigurnost i udobnost prilikom dolaska kući. Na uređenoj okućnici nalaze se dva pa

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine