Stan/Apartman Krk, 100,21m2

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

665.000€

6 650 €/m2

Tip

Stan

Površina

100 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
665.000€
Površina
100 m2 (6 650 €/m2)
Ažuriran
09.09.2024
ID
60654

Opis

Krk, otok Krk, moderni Penthouse u novogradnji

Prodaje se luksuzni penthouse u samostojećoj kući pravilnog pravokutnog oblika, smješten u mirnoj ulici, idealan za one koji traže savršen spoj modernog dizajna i vrhunske kvalitete života. Ovaj ekskluzivni stan nudi sve što vam je potrebno za udoban i luksuzan životni stil.

Penthouse je dizajniran s pažnjom na svaki detalj. Prostire se na prostranom tlocrtu koji uključuje kuhinju s blagovaonicom i dnevnim boravkom u open space konceptu, stvarajući prostran i svijetao prostor idealan za druženja i opuštanje. Dnevni boravci i spavaće sobe imaju jugozapadnu orijentaciju, osiguravajući obilje prirodne svjetlosti i prekrasne zalaske sunca. Dvije spavaće sobe dolaze s pripadajućim kupaonicama, pružajući maksimalnu privatnost i udobnost. Iz svake sobe se pruža pristup na terasu, savršenu za uživanje u svježem zraku i panoramskim pogledima.

Stan je opremljen parketima, keramikom i sanitarnom opremom visoke kvalitete. Za optimalnu klimu tijekom cijele godine brine se dizalica topline koja omogućava podno grijanje i stropno hlađenje. Prozori i staklene stijene izrađeni su od aluminijskih profila visoke kategorije renomiranih proizvođača te su opremljeni aluminijskim žaluzinama na električni pogon, koje pružaju dodatnu zaštitu od sunca i vremenskih neprilika.

Pristup zgradi je uređen asfaltiranom prometnicom s nogostupom i javnom rasvjetom, što osigurava sigurnost i udobnost prilikom dolaska

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine