Stan/Apartman Krk, 84m2

Krk, Kornić, Krk, Hrvatska

280.000€

3 333 €/m2

Tip

Stan

Površina

84 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
280.000€
Površina
84 m2 (3 333 €/m2)
Kat
2
Ažuriran
09.09.2024
ID
60662

Opis

Krk, otok Krk, predivan komforan apartman

U mirnom naselju Kornić, smještenom u neposrednoj blizini grada Krka, nalazi se dvojna kuća s tri odvojena stana, udaljena samo 1050 metara od mora. Ova nekretnina je potpuno renovirana 2023. godine, što joj daje svjež i moderan izgled.

Stan koji se prostire na dvije etaže nalazi se na drugom katu i potkrovlju. Na prvoj etaži nalaze se prostrana kuhinja s blagovaonicom, udoban dnevni boravak, kupaonica, jedna spavaća soba i loggia, koja pruža idealno mjesto za opuštanje. Potkrovlje sadrži dvije dodatne spavaće sobe, modernu kupaonicu i prostranu terasu s prekrasnim pogledom na more, savršenu za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca. Stanu također pripada i popločeno dvorište terase s roštiljem, idealne za druženja i obiteljske proslave.

Tijekom opsežne renovacije, kuća je dobila novo krovište, ugrađena je visokokvalitetna ALU PVC stolarija, a fasada je obnovljena stiroporom za dodatnu energetsku učinkovitost. Instalirane su potpuno nove vodovodne i električne instalacije, osiguravajući funkcionalnost i sigurnost. Keramičarski i podni radovi izvedeni su s pažnjom na detalje, a kupaonski elementi su moderni i elegantni. Okoliš je uređen tako da pruža estetski ugodan prostor, s novim parkirnim mjestima osiguranim za svaki stan i zasebnim terasama s roštiljem za svaku jedinicu.

Ova nekretnina pruža idealan spoj mirnog okruženja i blizine svih potrebnih sadržaja, čineći j

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine