OTOK KRK, ŠOTOVENTO - poljoprivredno zemljište

Krk, Skrbčići, Krk, Hrvatska

75.000€

28 €/m2

Tip

Plac

Površina

2651 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
75.000€
Površina
2651 m2 (28 €/m2)
Udaljenost od mora
1500m
Ažuriran
02.10.2024
ID
58181

Opis

OTOK KRK, ŠOTOVENTO - poljoprivredno zemljište 2651 m2

Prodaje se poljoprivredno zemljište smješteno 1500 metara od mora na mirnom dijelu otoka Krka. Zemljište ima pristupni put, riješenu među sa susjedima i napravljenim elaboratom.

Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.
Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gdje više preporučujemo boravak u njenom središnjem dijelu nego na obali! Konačno, otok Krk je trajektnom linijom povezan s trima otocima: Rabom, Cresom, Lošinjem koji također mogu postati odredišta Vaših jednodnevnih izleta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjet

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine