Vrbnik - prodaja kamene ville sa bazenom

Krk, Vrh, Krk, Hrvatska

690.000€

4 600 €/m2

Tip

Kuća

Površina

150 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
690.000€
Površina
150 m2 (4 600 €/m2)
Površina placa
820
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
18.09.2024
ID
63358

Opis

U predivnoj okolici grada Krka, na otoku Krku, nalazi se ova očaravajuća kamena vila koja izvanredno predstavlja mediteranski stil života. Ovih 150 m2 stambenog prostora raspoređeno je na dvije etaže, pružajući savršen spoj udobnosti i funkcionalnosti. U prizemlju se nalazi svijetli i prostrani dnevni boravak koji je povezan s modernom kuhinjom i blagovaonicom, stvarajući otvoren prostor idealan za obiteljska okupljanja i druženja s prijateljima. Oslobođen od stresa, ovaj prostor izlazi na natkrivenu terasu koja gleda na prekrasnu okućnicu, a pogledi sežu prema bazenu koji je savršeno smješten u dvorištu.

Vila se sastoji od tri udobne spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, dok ostale sobe dijele druge kupaonice. Sve sobe su opremljene klima uređajima, osiguravajući ugodan boravak tijekom cijele godine. Osim toga, unutarnji kamin u dnevnom boravku dodatno obogaćuje ambijent, što omogućava stvaranje topline i ugodnosti tijekom hladnijih mjeseci.

Okućnica od 821 m2 nudi brojne mogućnosti za uživanje na otvorenom. Bazen s sunčalištem savršeno je mjesto za opuštanje na suncu, dok drvena kućica za djecu pruža hladovinu i sigurno mjesto za igru najmlađima. Grill zona je idealna za organizaciju ljetnih večera s obitelji i prijateljima, prilikom kojih ćete uživati u pripremi i degustaciji ukusnih jela.

Ova nekretnina je kvalitetno građena i potpuno namještena, spremna za useljenje. Pored toga, nudi i više parkirnih mjest

Kontakt info

No.1 Nekretnine
Reg. posrednika br.
15/2023
Kontakt osoba
Dejan Dunjić
Telefon 1
095310... Prikaži broj
Telefon 2
09825... Prikaži broj
Adresa
Riva 4
Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine