OTOK KRK, okolica grada Krka - Kamena vila s prekrasnom okućnicom

Krk, Vrh, Krk, Hrvatska

770.000€

4 812 €/m2

Tip

Kuća

Površina

160 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
770.000€
Površina
160 m2 (4 812 €/m2)
Površina placa
1000
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
31284

Opis

OTOK KRK, okolica grada Krka - Kamena vila s prekrasnom okućnicom
U okolici grada Krka smjestila se ova lijepa i posebna vila. Sa svojih 136 m2 zadovoljava svu potrebu za uživanje u mirnom malom naselju otoka Krka. Ovaj objekt ima dvije etaže. u Suterenu se nalazi kupaonica, soba i konoba s kaminom. Dok se prizemlje sastoji od dvije kupaonice, tri sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka iz kojeg se izlazi na veliku terasu i veliku uređenu okućnicu od preko 1000 m2 na kojoj se nalazi veći bazen i manji za djecu sa sunčalištem, roštiljemj, dječjim igralištem sa ljuljačkom, pješčaniki jacuzzi za 5 osoba. Grijanje i hlađenje je rješeno preko klima uređaja, dok se u dnevnom boravku nalazi peć na drva koja stvara poseban ugođaj. Objekt ima solarne panele.
Tko je željan mira ovo je prava lokacija za njega.

Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.
Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička je

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine