OTOK KRK, PINEZIĆI, KAMENA KUĆA S GRIJANIM BAZENOM I JACUZZIJEM

Krk, Pinezići, Krk, Hrvatska

580.000€

3 052 €/m2

Tip

Kuća

Površina

190 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
580.000€
Površina
190 m2 (3 052 €/m2)
Površina placa
170
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
600m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
04.07.2024
ID
53824

Opis

OTOK KRK, PINEZIĆI, u ponudi imamo kamenu kuću u nizu s grijanim bazenom i jacuzzijem smještenu na privlačnoj lokaciji u blizini mora i plaže, beach-bara i restorana.
Kombinacija kamene primorske kuće i modernog luksuza sastoji se od četiri klimatizirane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama te dva toaleta, prostrane moderne kuhinje opremljene u američkom stilu s blagovaonicom, velikog dnevnog boravka, game rooma za druženje i zabavne trenutke s obitelji i prijateljima te uređenog vrta s roštiljem.
Krovna terasa površine 60 m2 s jacuzzijem za sedam osoba, solarnim tušem, vrtnim namještajem, ležaljkama i panoramskim pogledom na more prava je oaza za uživanje. Druga terasa je površine 40 m2 s grijanim bazenom i sunčalištem iza kuće nudi mogućnosti za dodatno opuštanje.
Kući pripada još jedna parcela površine 70m2 koja se nalazi preko puta, udaljena svega dvadesetak metara, prikladna za dodatno parkiralište ili neki drugi sadržaj.
Ova nekretnina idealna je prilika za život ili za investiranje u turističku djelatnost.


Pinezići su naselje 500 m od mora. Nekada ribarsko mjesto pretvorilo se u turističko koje oživi osobito u ljetnim mjesecima zbog mnogobrojnih vikendica i apartmana koji su ovdje sagrađeni. Mjesna plaža Jert omiljeno je ljetno okupljalište, a zahvaljujući opremljenosti, uređenosti i čistoći dobila je i plavu zastavu. Pinezići se nalaze 9 km od grada Krka.


Za sve dodatne informacije obratite se s povjerenjem.

Mis

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine