Kuća Krk, 366m2

Krk, Linardići, Krk, Hrvatska

1.850.000€

5 054 €/m2

Tip

Kuća

Površina

366 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.850.000€
Površina
366 m2 (5 054 €/m2)
Ažuriran
16.09.2024
ID
60840

Opis

Linardići, otok Krk, urbana vila sa panoramskim pogledom na more

U mirnom i idiličnom okruženju, na samo 1500 metara od blistavog Jadranskog mora, smjestila se ova prekrasna samostojeća vila koja jednostavno oduzima dah. Prostirući se na impozantnih 366 m², ova vila predstavlja savršen spoj luksuza, udobnosti i vrhunske kvalitete materijala. Okružena prostranom, uređeno okućnicom od 740 m², ova vila pruža sve što vam je potrebno za život iz snova.

Već na prvi pogled, vila plijeni pažnju svojim elegantnim dizajnom i izuzetnom pažnjom prema detaljima. Na ulazu u podrum, koji je zamišljen kao središte opuštanja i praktičnosti, dočekat će vas rustikalna konoba, kotlovnica, spremište, vešeraj i moderna kupaonica. Ovaj prostor idealan je za opuštanje s obitelji i prijateljima ili jednostavno kao funkcionalna pomoćna zona.

Prizemlje vile odiše sofisticiranošću. Prostrani open space koncept objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak u jedinstven, skladan prostor koji se otvara na veliku terasu. Terasa vodi do prekrasnog bazena od 38 m², savršenog za uživanje u toplim ljetnim danima. U prizemlju se također nalazi natkriveno parkirno mjesto.

Na prvom katu, tri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama pružaju vrhunsku udobnost i privatnost. Dvije od tih soba imaju izlaz na prostrane balkone s kojih se pruža nevjerojatan, panoramski pogled na more, koji će vas očarati svakog jutra i večeri. Ovaj pogled nije samo vizualni

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine