OTOK KRK, GRAD KRK (okolica) - moderna luksuzna vila s bazenom i pogledom na mo

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

850.000€

5 902 €/m2

Tip

Kuća

Površina

144 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
850.000€
Površina
144 m2 (5 902 €/m2)
Površina placa
440
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1200m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
03.09.2024
ID
59427

Opis

OTOK KRK, GRAD KRK (okolica) - moderna luksuzna vila s bazenom i pogledom na more

Ova prekrasna novoizgrađena vila s bazenom i pogledom na more smještena je na parceli 518 m2 i nalazi se na iznimno atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini grada Krka.

U prizemlju vile nalazi se kupaonica, spremište s centralnim bojlerom, velika kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s kaminom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i predivnu okućnicu s bazenom i sunčalištem. Na katu su tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, dvije sobe imaju izlaz na terasu, dok master bedroom ima izlaz na južnu terasu s lijepim pogledom na more. Objekt ima podno grijanje na struju u prizemlju i u kupaonicama. Villa ima tri parkirna mjesta na okućnici.

Ova nekretnina predstavlja rijetku priliku na tržištu, kombinirajući luksuzan životni prostor, fantastičnu lokaciju i brojne pogodnosti, čineći je idealnom za sve koji traže vrhunski kvalitetan dom ili vrijednu investiciju na otoku Krku.

Blizina glavnih prometnica omogućava jednostavan pristup cijelom otoku, čineći grad Krk idealnim polazištem za istraživanje otoka. Omiljen su među turistima zbog svoje kombinacije prirodnih ljepota, kulturne ponude i vrhunske gastronomske scene, čineći ga jednim od najpoželjnijih odredišta na otoku Krku.

Uz stručno savjetovanje agencijska usluga podrazumijeva provjeru kompletne vlasničke dokumentacije, izradu svih potrebnih pravnih akata za uknjižbu novog vlasnika u zemljišne

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine