GRAD KRK, KAMENA KUĆA U STAROJ JEZGRI GRADA

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

500.000€

3 267 €/m2

Tip

Kuća

Površina

153 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
500.000€
Površina
153 m2 (3 267 €/m2)
Površina placa
117
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Udaljenost od mora
400m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.07.2024
ID
52905

Opis

GRAD KRK, u ponudu smo dobili adaptiranu kamenu kuću u staroj gradskoj jezgri, površine 152 m2. Sastoji se od suterena, kata i drugog kata. U suterenu su kuhinja s blagovaonom, unutarnje stubište koje vodi na prvi kat gdje je smješten dnevni boravak koji je zajedničkim hodnikom spojen s vrtom iza kuće. Na prvom katu je veća spavaća soba s kupaonom, na drugom katu je smještena još jedna spavaća jedinica s kupaonom. Cijelu nekretninu povezuje stubište ograđeno staklenom ogradom, položen je parket na svim jedinicama. Sve je namješteno s kvalitetnim namještajem te je cijela građevina kompletno preuređena 2015 g. (nova voda, struja, betonske ploče.) Kuća je spoj modernog i starinskog te kao takva ostavlja poseban šarm. Odlična mikrolokacija nudi idealnu mogućnost obiteljskog života kao i za turističku namjenu.

KRK se s razlogom naziva gradom povijesti i kulture. Grad Krk je urbano središte već duže od 3000 godina i ujedno je i kulturni i administrativni centar otoka Krka.
Krk će Vas oduševiti nizom fascinantnih kulturnih spomenika - svjedoka svoje iznimne i duge povijesti. U Krku se odvijaju i vrlo zanimljiva događanja. Grad Krk je vrlo ugodno mjesto za život kao i za odmor. Svojom ljepotom, arhitekturom, prirodnim položajem, tradicijom, poviješću i kulturnim zbivanjima grad Krk već desetljećima mami turiste iz svih strana Hrvatske i svijeta. Zahvaljujući bogatoj turističkoj ponudi Krk je savršena destinacija za posjetitelje sa na

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine