OTOK KRK, KORNIĆ - Kamena kuća

Krk, Kornić, Krk, Hrvatska

350.000€

3 888 €/m2

Tip

Kuća

Površina

90 m2

Struktura

2

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
2
Cijena
350.000€
Površina
90 m2 (3 888 €/m2)
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.10.2024
ID
35659

Opis

OTOK KRK, KORNIĆ - Kamena kuća
Dvojna kamena kuća 90 m2, u autohtonom stilu, prostire se na dvije etaže; prizemlja i 1.kata,sa posebnim ulazima. U prizemlju je smještena kuhinja sa blagavaonom i dnevnim boravkom, kupaona i WC. Unutarnjim stepeništem ide se na kat, gdje se nalazi open space prostor u kojem je trenutno spavaća soba iz kojeg se izlazi na prostranu terasu sa pogledom na grad. Kad također ima i vanjski ulaz. Kuća je održavana, ima PVC stolariju i u potpunosti je opremljena. Ima okućnicu, te mjesta za parking više automobila.

Danas Krk poznajemo kao turističko mjesto iznimnog kulturno-umjetničkog naslijeđa, u kojem drevni Splendidisima Civitas Curitarum (presjajni grad Krčana) živi u skladu s užurbanim karakterom modernoga doba.
Idealan zemljopisni položaj prednost je koju je otok Krk znao vrlo dobro turistički vrednovati. Govorimo o blizini kopna kojoj je prije dvadesetak godina nadodan i most povezavši Krk s kopnom, učinivši ga tako još dostupnijim. Dobra prometna povezanost učinila je otok Krk omiljenim izletničkim odredištem, no i obrnuto: s otoka se mogu učiniti sadržajni jednodnevni izleti. Primjerice, izlet u nacionalne parkove Plitvička jezera i Sjeverni Velebit. Pravi će istraživači svakako poželjeti upoznati Rijeku – središte primorsko goranske županije, a boravak u Rijeci će povezati nezaobilaznim posjetom Opatiji – turističkom „biseru Jadrana“. Vrlo će zanimljiv biti jednodnevni izlet u Istru, gd

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine