GRAD KRK, MODERAN APARTMAN S POGLEDOM

Krk, Krk, Krk, Hrvatska

434.500€

5 298 €/m2

Tip

Apartman

Površina

82 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Apartman
Struktura
3
Cijena
434.500€
Površina
82 m2 (5 298 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
10.07.2024
ID
50559

Opis

GRAD KRK, u ponudu smo dobili luksuzni apartman na atraktivnoj lokaciji. Nalazi se na prvom katu i ima neto korisnu površinu od 82.15 m2. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaone, dvije spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, kuhinje, ostave, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na terasu.
Pripadaju mu dva parkirna mjesta i spremište u podrumu.
Kvalitetna gradnja, vrhunski materijali i završna obrada jamac su ugodnog stanovanja u ovoj nekretnini (visokokvalitetna aluminijska stolarija s troslojnim staklom, keramika i sanitarije najviše klase, klima uređaji, podno grijanje i dizalica topline, staklene ograde).
Inteligentni dizajn, funkcionalnost i praktičnost te najnovije građevinske tehnike korištene su kako bi se osigurala trajnost, održivost i pružilo najbolje moguće životno iskustvo. Nalazi se na izvrsnoj lokaciji koja omogućava jednostavan pristup predivnim plažama i centru grada Krka.

Objekt je u fazi izgradnje, a predviđeni završetak radova je ljeto 2024. g.

KRK se s razlogom naziva gradom povijesti i kulture. Grad Krk je urbano središte već duže od 3000 godina i ujedno je i kulturni i administrativni centar otoka Krka.
Krk će Vas oduševiti nizom fascinantnih kulturnih spomenika - svjedoka svoje iznimne i duge povijesti. U Krku se odvijaju i vrlo zanimljiva događanja. Grad Krk je vrlo ugodno mjesto za život kao i za odmor. Svojom ljepotom, arhitekturom, prirodnim položajem, tradicijom, poviješću i kulturnim zbivanjima

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine