PRILIKA! KRALJEVICA - luksuzan trosobni stan u novogradnji

Kraljevica, Kraljevica, Kraljevica, Hrvatska

349.000€

2 932 €/m2

Tip

Stan

Površina

119 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
349.000€
Površina
119 m2 (2 932 €/m2)
Kat
1
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1200m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
13.07.2024
ID
57940

Opis

Na mirnoj lokaciji u Kraljevici, s predivnim panoramskim pogledom, smješten je stan u novogradnji.

Stan se nalazi u zgradi sa 6 stanova, a postoje dva zasebna ulaza u zgradu.

Pri ulasku u ovaj prekrasni, novouređeni stan površine 111 m2, s desne strane ulaznog hodnika nalazi open space prostor koji čine kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak iz kojeg se izlazi na natrivenu terasu od 15 m2. S terase, na kojoj se nalazi vrtna garnitura, prostire se otvoreni pogled na Kvarner i otok Krk. Kuhinja je potpuno nova, a njen funkcionalan oblik predstavlja vrhunac dizajna interijera koji spaja optimalna rješenja i vrhunsku majstorsku izradu. Cjelokupnu sliku odlično zaokružuje višenamjenski kuhinjski otok sa ambijentalnom rasvjetom te indukcijskom pločom s integriranom napom. Potpuno iskorišten prostor kuhinje pruža komfor i nadasve poželjnu funkcionalnost.

S lijeve strane hodnika nalaze se tri sobe, svaka opremljena sa vlastitim klima uređajem, dvije kupaonice sa visećim kupaonskim elementima i praonica u kojoj su smješteni bojler, dizalica topline i perilica rublja.

Grijanje stana omogućeno je pomoću podnog grijanja koje je razvedeno po cijelom stanu te sa 4 klima uređaja od kojih su 3 smještena u svakoj od soba te jedan u dnevnom boravku.

Novogradnja je izrađena od visokokvalitetnih materijala te je opremljena sa vrhunskom stolarijom kakva predstavlja vrhunac uređenja interijera. Sav namještaj i oprema vidljivi na fotografijama ostaju u stanu i

Kontakt info

Lp Nekretnine
Kontakt osoba
Paula Jurotić
Telefon 1
0038595511... Prikaži broj
Adresa
Strossmayerova 15
Kraljevica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine