KRALJEVICA, GRAĐEVINSKO ZEMLJIŠTE S IDEJNIM PROJEKTOM SAMO U NAŠOJ PONUDI

Kraljevica, Kraljevica, Kraljevica, Hrvatska

118.000€

190 €/m2

Tip

Plac

Površina

620 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
118.000€
Površina
620 m2 (190 €/m2)
Ažuriran
08.10.2024
ID
58060

Opis

KRALJEVICA, u ponudi imamo građevinsko zemljište u samom centru Kraljevice. Ravan, djelomično očišćen. Blizina svih sadržaja! Za predmetnu građevinsku česticu izrađeno je idejno rješenje stambene građevine koja sadrži tri trosobna stana. Stanovi su raspoređeni svaki na zasebnoj etaži. Stanu u prizemlju je dodana okućnica u ukupnoj površini od 230m2. Stan na prvom katu ima prostrane natkrivene i nenatkrivene terase dok stan na drugom katu osim natkrivene terase ima i krovnu terasu sa zatvorenim krovnim prostorom.
Neto zatvorena površina stanova je u rasponu od 109 do 130m2. Svaki stan ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, jednu master spavaću sobu sa pripadajućom garderobom, spremišta, open space prostor sa dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinju sa kuhinjskim otokom.
Pristup do građevine je ostvaren ugovorom o pravu služnosti za prohod vozila i pješaka, te za postavljane instalacijskih priključaka. Širina pristupa je 4,5m.

Kraljevica je stari primorski gradić, smješten na ulazu u Bakarski zaljev, dvadesetak kilometara južno od Rijeke. Razvedene je obale, zelenog i bujnog raslinja pa je poznata po plažama i lijepoj šetnjici. Dva srednjovjekovna kaštela s crkvom koji su ostavština hrvatskih plemićkih obitelji Zrinski i Frankopan ljeti su mjesto održavanja kulturnih i zabavnih priredbi, a zajedno su s okolicom poznato turističko odredište onih koji se žele odmoriti, ploviti, roniti te se, dakako, zabaviti i uživati u kultu

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine