Šmrika, urbana vila s bazenom i garažom

Kraljevica, Šmrika, Kraljevica, Hrvatska

815.000€

2 144 €/m2

Tip

Kuća

Površina

380 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
815.000€
Površina
380 m2 (2 144 €/m2)
Površina placa
497
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
09.07.2024
ID
44966

Opis

U prodaji je vila koja se sastoji od dvije kuće međusobno povezane garažom. Sa svojim prostorima i lokacijom nudi samo opuštanje i čistu noćnu tišinu. U isto vrijeme glavni prometni putevi i lokalne zračne luke su u blizini. Osim što se nalazi na samoj obali s brojnim plažama i popularnim ljetnim destinacijama, vila se također nalazi u blizini mnogih zanimljivosti kao što su Go-kart staza, staza za utrke na Grobniku, planinska odmarališta i nacionalni parkovi. Vila nudi vanjski bazen, fitness opremu, unutarnju i vanjsku zabavu te odličan pogled na more s krovne terase.
Vila ima dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju široko otvorenu za vrt koji nudi vanjski roštilj, bazen sa sunčalištem, stolni tenis i ostalo. Cijela vila s puno otvorenih prostora okrenuta je prema sjeverozapadu i pruža pogled na zalazak sunca i osjećaj udobnosti i užitka. Sobe su moderne i ugodit će svima. Jedna kupaonica s tušem i još jedna s kadom zadovoljit će različite zahtjeve. Odvojeni toalet u prizemlju je vrlo praktičan i nudi privatnost.
Svjetlarnik na vrhu vile ima mali fitness prostor i služi kao izlaz na krovnu terasu za sunčanje. Pogled od tamo je nevjerojatan u svim smjerovima, ali pogled na more tijekom zalaska sunca je spektakularan. Može se vidjeti cijeli Kvarnerski zaljev, uključujući istarski poluotok i otoci. Mala praonica rublja u prizemlju ima izlaz na vrata garaže. Velika garaža može primiti dva automobila i ima pristup glavnoj kući. Svaki

Kontakt info

Millennium Nekretnine
Kontakt osoba
Millennium Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 322 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 51 322... Prikaži broj
Adresa
Rikarda Katalinića Jeretova 1 (1. kat)
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine