CRIKVENICA, ŠMRIKA - Poslovno-stambena jedinica s panoramskim pogledom na more

Kraljevica, Šmrika, Kraljevica, Hrvatska

690.000€

1 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

460 m2

Struktura

10

Grijanje

Kotlovnica na lož ulje

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
690.000€
Površina
460 m2 (1 500 €/m2)
Površina placa
950
Grijanje
Kotlovnica na lož ulje
Terasa
Da
Udaljenost od mora
2000m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
30.06.2024
ID
51221

Opis

CRIKVENICA, ŠMRIKA - Poslovno-stambena jedinica s panoramskim pogledom na more

Posredujemo u prodaji odlične samostojeće stambeno-poslovne nekretnine u Šmriki. Nekretnina se nalazi na vrlo lijepoj, mirnoj lokaciji, okružena zelenilom i obiteljskim kućama. Kuća se sastoji od 3 stambene jedinice i poslovnog prostora s vlastitim ulazom iza kuće.

- U prizemlju se nalazi dvosobni apartman s kuhinjom i kupatilom.
- Na 1. katu se smjestio lijep i prostoran dvosobni apartman s dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i dva balkona južne orijentacije.
- U visokom potkrovlju pak imamo dvosobni apartman s velikim dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom, dva kupatila, spremište, dva balkona i krovne terase.

S 1. i 2. kata se pruža panoramski pogled na more i otok Krk. Kuća je za adaptaciju, odnosno 1. i 2. kat je potrebno dovršiti. Trenutno su na svim etažama provedene instalacije vode, struje i grijanja (kotlovnica na lož ulje), te je svugdje postavljena PVC stolarija. Vanjski dio kuće izgleda vrlo dobro (fasada, ograde, krov). Okućnica je oko cijele kuće proporcionalno raspoređena i ima dovoljno mjesta za parking.

Vlasnik je predložio opciju prodaje u trenutno stanju i opciju gdje se on obvezuje dovršiti kuću u roku od 180 dana uz nadoplatu. Ova nekretnina ima puno potencijala, a glavna joj je prednost vrlo dobra prometna povezanost sa otokom Krkom, Rijekom i Crikvenicom, ali i mirna lokacija okupana Suncem tokom cijelog dana. Iza kuće ima dovo

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine