KRALJEVICA - Kuća s bazenom blizu mora

Kraljevica, Kraljevica, Kraljevica, Hrvatska

1.100.000€

2 750 €/m2

Tip

Kuća

Površina

400 m2

Struktura

8

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
1.100.000€
Površina
400 m2 (2 750 €/m2)
Površina placa
570
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
200m
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
60180

Opis

KRALJEVICA - Kuća s bazenom blizu mora

Na prodaju je izuzetno kvalitetno opremljena kuća u Kraljevici, stambene površine 400 m², s uređenom okućnicom i brojnim vrhunskim sadržajima. Ova nekretnina pruža izvanrednu priliku za uživanje u komfornom životu uz sve prednosti koje nudi mediteransko okruženje.

Smještena na prostranoj okućnici, kuća uključuje zatvoreni grijani bazen dužine 9 metara, koji dolazi s prostranom prostorijom za odmor, idealnom za opuštanje i uživanje tijekom cijele godine. Okućnica je dodatno obogaćena vrtnom kućicom, sjenicom, te vrtom s vinovom lozom i smokvama, te dječjim igralištem.

Prizemlje:
Prizemlje kuće nudi uređeni vinski podrum i salon za goste, opremljen namještajem od punog drva rađenim po mjeri. Ovdje se također nalazi ljetna kuhinja i wellness prostor s finskom saunom i malom teretanom, idealnim za opuštanje i rekreaciju.
Sve je dizajnirano s posebnom pažnjom na detalje kako bi se osigurao maksimalan komfor i luksuz.

Prvi kat:
Na prvom katu se nalazi stan koji se sastoji od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, od kojih glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s WC-om. Stan također uključuje kuhinju, prostor blagovaone i uređenu, natkrivenu terasu, savršenu za uživanje u obrocima na otvorenom s pogledom na lijepo uređenu okućnicu.

Drugi kat:
Drugi kat sadrži stan s istim rasporedom i brojem prostorija kao i prvi kat, ali dodatno ima zatvorenu lođu koja se prostire cijelom dužinom kuće.

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine