KRIŽIŠĆE - predivno uređena kuća za odmor

Kraljevica, Kraljevica, Kraljevica, Hrvatska

308.000€

1 257 €/m2

Tip

Kuća

Površina

245 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
308.000€
Površina
245 m2 (1 257 €/m2)
Površina placa
576
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
4000m
Namještenost
Namješten
Ažuriran
26.06.2024
ID
40517

Opis

Okružena šumskim zelenilom, kuća na Križišću prava je prilika za odmor.

Od centra mjesta je udaljena svega 600 m. Kuća je na mirnoj lokaciji, a nalazi se na samo 4 km od mora čime je moguće izbjeći velike ljetne gužve, a istovremeno za samo nekoliko minuta vožnje stići na plažu.

Kuća površine 245 m2 sastoji se od dvije stambene jedinice. Svaka stambena jedinica ima zaseban ulaz čime su one potpuno fizički odvojene.

U prizemlju kuće nalazi se kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak. Unutarnjim stepenicama se dolazi na kat gdje su smještene kupaonica i tri spavaće sobe od kojih dvije sobe imaju izravan izlaz na terasu. Taj dio ima zaseban ulaz i može se u naravi gledati kao jedan trosobni stan.
Drugi dio kuće je u naravi jednosobni stan koji se sastoji od prostrane spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom. Iz dnevnog boravka se izlazi na veliku terasu s pogledom na zelenilo.

U kući su postavljene dvije klime, a grijanje je omogućeno pomoću modernih električnih grijalica koje su postavljene u svakoj sobi. Kuća također ima i dva dimnjaka.

U prizemlju kuće nalazi se velika konoba s unutarnjim zidanim kaminom koja je kao stvorena za druženje i relaksaciju s dragim ljudima. Iz konobe se dolazi u teretanu/igraonicu u kojoj se nalaze sprave za vježbanje, pikado i stolni nogomet.

Sa stražnje strane kuće dolazi se u visoko potkrovlje od 60 m2 koje je trenutno neuređeno i služi kao spremište, ali ima potenc

Kontakt info

Lp Nekretnine
Kontakt osoba
Paula Jurotić
Telefon 1
0038595511... Prikaži broj
Adresa
Strossmayerova 15
Kraljevica, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine