KOSTRENA, PREKRASNA NOVOGRADNJA S POGLEDOM NA MORE

Kostrena, Kostrena Sveta Lucija, Kostrena, Hrvatska

750.000€

3 826 €/m2

Tip

Stan

Površina

196 m2

Struktura

4

Grijanje

Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
750.000€
Površina
196 m2 (3 826 €/m2)
Površina placa
165
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
05.07.2024
ID
26848

Opis

KOSTRENA, u ponudu smo dobili prekrasan stan, ukupne stambene površine 198m2, koji se nalazi u luksuznoj novogradnji. Sastoji se od suterena, prizemlja, prvog kata i krovne terase. U suterenu se nalazi kupaonica, praonica rublja i strojarnica. U prizemlju se smjestio dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica (open space kocept).
Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Poseban ukras ovoj nekretnini je krovna terasa, koja pruža uživanje na suncu s otvorenim pogledom na more tijekom čitave godine. Kroz sve etaže biti će sprovedeno podno grijanje i fan coil hlađenje. Stanu pripada garaža (iz koje se ulazi u stambeni dio), dva parkirna mjesta, vanjska terasa i bazen. Na krovu su postavljene fotonaponske elektrane, što nekretninu čini energetski neovisnom. Postoji mogućnost prilagodbe u rasporedu prostorija i odabiru završnih materijala. Nekretnina se nalazi na prekrasnoj poziciji, u blizini svih važnih sadržaja. Planirani završetak radova je ljeto 2024.


Kostrena je staro popularno primorsko mjesto, prvi puta spomenuto početkom 15. stoljeća. Prvu općinsku samostalnost stekla je 1874. godine, ali ju je vrlo kratko zadržala, svega dvije godine. Podijeljena je na dva dijela, Sv. Luciju i Sv. Barbaru, prema imenima dviju crkava koje postoje na njezinom području. Kostrena je smještena u neposrednoj blizini grada Rijeke, uokvirena uvalom Martinšćica i Bakarskim zaljevom. Kostrenski poluotok dužine je nekih 10 kilometara i blago se spu

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine