KOSTRENA - 3S+DB u novogradnji s bazenom, okućnicom i pogledom na more

Kostrena, Glavani, Kostrena, Hrvatska

545.000€

4 067 €/m2

Tip

Stan

Površina

134 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
545.000€
Površina
134 m2 (4 067 €/m2)
Kat
Prizemlje
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.09.2024
ID
63191

Opis

KOSTRENA - 3S+DB u novogradnji s bazenom, okućnicom i pogledom na more

Moramo se pohvaliti kako smo u ponudu dobili prekrasan stan, nalazi se u prizemlju manje zgrade novije gradnje koja obuhvaća svega tri stambene jedinice, osiguravajući mir i privatnost.

Stan je pažljivo osmišljenog rasporeda te obuhvaća tri spavaće sobe, od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, idealnu za dodatnu udobnost i privatnost. Prostrani dnevni boravak povezan je s moderno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, čineći ovaj dio stana središnjim mjestom za okupljanje i opuštanje. Osim glavne kupaonice, stan ima i hodnik te ostavu.

Posebna prednost ovog stana je velika okućnica koja pruža pravi doživljaj luksuza. Natkrivena terasa idealna je za uživanje u toplim ljetnim večerima, dok sunčalište i travnjak nude prostor za opuštanje na suncu. Bazen u dvorištu pruža savršeno osvježenje, a iz gotovo svih dijelova stana, uključujući okućnicu, pruža se spektakularan pogled na more i okolinu, čime se osigurava doživljaj života uz obalu.

Uz nekretninu dolaze i dva parkirna mjesta.

Lokacija stana je izuzetno povoljna. Smješten na mirnom području, nudi privatnost i mir, a istovremeno je na svega nekoliko minuta vožnje od svih potrebnih sadržaja za svakodnevni život, uključujući trgovine, škole, te prekrasne plaže Kostrene.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine