KOSTRENA, ŽURKOVO - obiteljska vila nadomak mora

Kostrena, Kostrena, Kostrena, Hrvatska

830.000€

3 192 €/m2

Tip

Kuća

Površina

260 m2

Struktura

6

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
830.000€
Površina
260 m2 (3 192 €/m2)
Površina placa
501
Grijanje
Centralno
Terasa
Da
Udaljenost od mora
100m
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
05.09.2024
ID
32340

Opis

KOSTRENA, ŽURKOVO - obiteljska vila nadomak mora

Zadovoljstvo nam je ponuditi Vam prostranu obiteljsku kuću smještenu svega 100 metara od mora, na prekrasnoj lokaciji iznad uvale Žurkovo. Ova južno orijentirana kuća ima impozantan vrt koji je u potpunosti zaštićen zidom, pružajući mir i privatnost.

Prizemlje ove kuće predstavlja veliki otvoreni prostor u kojem su elegantno spojeni kuhinja, dnevni boravak te blagovaonica. Također, tu se nalazi i prostrana spavaća soba, kupaonica i spremište. Na terasi možete uživati u sjenci sjenice, opuštajući se na garnituri za sjedenje ili pripremajući ukusne obroke na roštilju.

Glavni ulaz u kuću smješten na sjevernoj strani vodi direktno na prvi kat, dok unutarnje stepenište vodi do drugog kata. Prvi kat obuhvaća ulazni hol, prostrani dnevni boravak, modernu kuhinju, udobnu blagovaonicu te WC. Cijela dužina ovog kata obogaćena je prostranom terasom s prekrasnim pogledom na more i vrt. Na gornjem katu nalaze se tri spavaće sobe, pri čemu je jedna prilagođena kao studio, te kupaonica s tušem i spremište. Svaka od tri spavaće sobe ima balkon, pružajući vam priliku da uživate u spektakularnom pogledu na more.

Kuća je opremljena sa četiri klima uređaja i etažnim grijanjem koje koristi dvije opcije - lož ulje i gradski plin, od kojih se trenutno koristi gradski plin za grijanje. Garaža površine 19 m² s električnim otvaranjem omogućuje parkiranje jednog automobila. Ulazni kovani portun t

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine