ISTRA, KAŠTELIR - Vila s predivnim pogledom na more

Kaštelir-Labinci, Kaštelir, Kaštelir-Labinci, Hrvatska

550.000€

2 750 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

8

Grijanje

Centralno

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
8
Cijena
550.000€
Površina
200 m2 (2 750 €/m2)
Površina placa
330
Grijanje
Centralno
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
03.10.2024
ID
11355

Opis

ISTRA, KAŠTELIR - Vila s predivnim pogledom na more

U okolici Kaštelira nalazi se ova predivna vila rustikalno-istarskog stila, koja se sastoji od podrumskog apartmana od cca 40 m2 u kojem je smještena kuhinja sa blagovaonicom, kupaonom i jednom sobom. U glavnom dijelu kuće ulazi se kroz hodnik koji vodi ravno u malu kupaonu, lijevo na stepenište za gornji kat i desno u veliki dnevni boravak sa kaminom, te prostorom za blagovanje sa velikim stolom i stolicama, dok prelijepo uređena kuhinja ima izlaz na zatvorenu terasu. Ispred same terase nalazi se veliki bazen sa ležaljkama i kaminom za roštiljanje. Strop prizemlja krase drvene grede, a zidovi su obloženi istarskim kamenom. Fasadu vile dodatno ukrašavaju škurnice od aluminija u crvenoj boji, dok su štokovi od drva natur boje. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, dvije veće spavaće sobe i jedna dječja manja soba te velika kupaona. Svaka soba ima TV priključak i internet. Kroz hodnik se izlazi na balkon koji svojim gostima nudi predivan pogled na more i cijelo naselje u kojem mogu uživati uz jutarnju kavicu.
U sklopu kuće nalazi se još jedan apartman od cca 40 m2 koji ima centralno grijanje, a sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, jednom sobom i malom kupaonom.
Vila ima kotlovnicu sa peći za centralno grijanje na naftu, sobu za pranje i jednu veliku garažu. U večernjim satima na daljinsko upravljanje pale se svjetla koja vilu dodatno uveličavaju u svojem stilu.

Izuzetna prilika sa pre

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine