RIJEKA, KASTAV- 2S+DB u manjoj zgradi s pogledom na more

Kastav, Rešetari, Kastav, Hrvatska

176.000€

2 707 €/m2

Tip

Stan

Površina

65 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
176.000€
Površina
65 m2 (2 707 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Ažuriran
02.09.2024
ID
59976

Opis

RIJEKA, KASTAV- 2S+DB u manjoj zgradi s pogledom na more

Na prodaju je stan smješten na drugom katu manje zgrade u prekrasnom Kastvu, s površinom od 65,22 m². Ova nekretnina idealna je za obiteljski život, pružajući udobnost, praktičnost i predivan pogled na Kvarner. Stan je za manju adaptaciju, što pruža priliku da ga prilagodite svojim željama i potrebama.

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, ulaznog hodnika, dvije ostave i terase s predivnim pogledom na Kvarner. Grijanje je na struju i na drva.

Stan također uključuje drvarnicu u suterenu, idealnu za pohranu drva ili dodatnih stvari, te zajedničku sušionu na međukatu, što dodatno doprinosi kvaliteti svakodnevnog života.

Kastav je šarmantan grad s bogatom poviješću i kulturom, smješten na brežuljcima iznad Opatije i Rijeke. Ova lokacija nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski život, uključujući blizinu škola, vrtića, trgovina, restorana i sportskih sadržaja. Osim toga, Kastav je poznat po svojim kulturnim događanjima, ugodnoj klimi i očaravajućem pogledu na Kvarnerski zaljev.

Jedna od najvećih prednosti ove nekretnine je terasa s predivnim pogledom na more, idealna za opuštanje i uživanje u prekrasnim zalascima sunca. Osim toga, ispred zgrade uvijek je osigurano parkirno mjesto.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za kupnju stana s pogledom na more u predivnom Kastvu, idealnog za obiteljski život!
Za sve dodatn

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine