KASTAV, VRHUNSKA EKSKLUZIVNA NOVOGRADNJA, STAN 178m2

Kastav, Ćikovići, Kastav, Hrvatska

690.000€

3 876 €/m2

Tip

Stan

Površina

178 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Stan
Struktura
4
Cijena
690.000€
Površina
178 m2 (3 876 €/m2)
Kat
Prizemlje
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Udaljenost od mora
1300m
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
28.08.2024
ID
27437

Opis



Zgrada je funkcionalno podijeljena na 3 stambene jedinice, 2 jednoetažna stana i penthouse sa izlazom na krovnu terasu. Svaka etaža je stambena jedinica za sebe. Sva 3 stana južne su orijentacije i imaju otvoreni pogled na more. Kolni i pješački pristup građevini je sa sjeverne strane gdje se nalaze po dva privatna parkirna mjesta ograđena kliznim vratima na motorni pogod. Svakom stanu pripadaju po dva parkirna mjesta.


Stan 1

Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa blagovaonicom, kuhinje, hodnika, toaleta, praonice i ostave u zapadnom dijelu stana. Dnevni boravak je od vanjskog dijela odvojen velikom kutnom staklenom stijenom sa pragovima u ravnini poda na podizno klizni sistem otvaranja. Kada je staklena stijena otvorena dobiva se jedinstveni prostor koji objedinjuje dnevni boravak i blagovaonicu sa prostranom vanjskom terasom gdje je predviđeno mjesto za blagovaonski stol, lounge garnituru za uživanje i
jacuzzy.

Pergola koja daje hlad i pruža osjećaj mira i ugode za vrijeme ljetnih vrućina natkriva ukupno 52 m2 terase.

Na istočnom dijelu stana nalaze se 2 kupatila i 3 spavaće sobe od kojih je jedna master soba kojoj pripada prostrana kupaonica sa kadom, walk in ormar i izlaz na veliku terasu. Svaka soba ima izlaz na terasu a u sobama je predviđeno dovoljno mjesta za bračni krevet i ugradbeni ormar. Na poziciju televizije dovedena je struja i antenski kabelski sustav. Cijelom dužinom hodnika proteže se mjesto za veliki ugradbeni ormar.

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine