KASTAV, BRESTOVICE, DVOSOBAN STAN U NOVOGRADNJI

Kastav, Brestovice, Kastav, Hrvatska

277.000€

3 693 €/m2

Tip

Stan

Površina

75 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
277.000€
Površina
75 m2 (3 693 €/m2)
Kat
3
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
04.07.2024
ID
47749

Opis

BRESTOVICE, KASTAV, u ponudi je stan u novogradnji površine 73,72 m2. Sastoji se od ulaznog prostora, ostave, dvije spavaće sobe, kupaone te dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonom iz kojih se izlazi na balkon. Pripadaju mu dva parkirna mjesta u garaži te ostava površine 12,13m2.
Stan je odličnog rasporeda pogotovo za veću obitelj te zbog blizine zaobilaznice, trgovačkog centra i javnog prijevoza, ugodno mjesto za život.
U ovoj je fazi moguće birati podne obloge i sanitarije u određenoj vrijednosti. Bit će postavljeno električno podno grijanje kao i klima uređaj u svim sobama i dnevnom boravku.

Predviđeni rok za useljenje je svibanj 2025.g.

Kastav - grad koji s 365 metara visokoga brijega bdije nad najsjevernijim dijelom Kvarnera - mnogo je više od stare gradine, a njegova priča počinje u dalekoj povijesti. Gotovo da nema razdoblja u prošlosti našega širega zavičaja koje nije obilježeno spominjanjem kastavskoga imena - od prethistorijskoga naselja iz doba paleolitika, rimskoga tabora pa do dolaska Hrvata.
Danas područje Grada Kastva nije veliko, no u davna se vremena Kastavska gospoštija protezala sve do obronaka Učke, pa su i Veprinac i Mošćenice bili dijelom Kastavskoga kapitanata. U svojim drevnim kulama, srednjovjekovnoj Loži, zidinama Crekvine, crkvi sv. Jelene Križarice, staroj šterni na Trgu Lokvina i nekadašnjemu kapitanskom Kaštelu, u čijemu jednom krilu i danas stoluje gradska vlast, Kastav čuva gotovo sve svoje ispr

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine