RIJEKA, KASTAV - Dvosobni stan u novogradnji!

Kastav, Belići, Kastav, Hrvatska

245.000€

3 062 €/m2

Tip

Stan

Površina

80 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cijena
245.000€
Površina
80 m2 (3 062 €/m2)
Kat
2
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Namještenost
Namješten
Ažuriran
06.09.2024
ID
58806

Opis

RIJEKA, KASTAV - Dvosobni stan u novogradnji!

Posredujemo u prodaji predivnog dvosobnog stana u novogradnji na Kastvu! Stan se nalazi u manjoj stambenoj zgradi na 2. katu i zapadno-istočne je orijentacije. Lokacija je vrlo pogodna s obzirom da je u blizini škola, vrtić, trgovina, itd. Savršeno mjesto za obiteljski život.

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, kupatila, hodnika i velike terase. Opremljen je podnim grijanjem na dizalicu topline (zasebno za svoj stan), te klima uređajem. Podne obloge su keramika u kupatilu, te vinil u ostalim prostorijama. PVC stolarija i električne rolete će biti postavljene u dnevnom boravku za stijenku.

Stanu pripadaju dva parkirna mjesta i vanjska ostava/drvarnica unutar okućnice zgrade. Radi se o visokokvalitetnom i energetski učinkovitom objektu. Nekretnina vrijedna Vaše pažnje!

Grad Kastav s Kastavštinom sinonim je za bogatu povijest, geografsku raznolikost, zanimljivu arhitekturu i jedinstvenu turističku ponudu! Smješten "ponad mora, kano soko", kako kaže pjesnik, sličan svim primorskim gradićima, a opet različit; s dušom u kamenomu gnijezdu, dovoljno širokom za sve koji su spremni doživjeti ga u njegovoj cjelini.

Uz Kastav se vezuju i tradicionalni praznik mladoga vina – Bela nedeja, zatim karnevalsko veselje koje svake godine počinje na Antonju, 17. siječnja, susreti puhačkih orkestara, harmonikaša i vinara, bogat izložbeni program i izvrsni restorani u

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine