KASTAV - KUĆA S BAZENOM, WELLNESSOM I LJETNOM KUHINJOM

Kastav, Kastav, Kastav, Hrvatska

725.000€

5 492 €/m2

Tip

Kuća

Površina

132 m2

Struktura

4

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
4
Cijena
725.000€
Površina
132 m2 (5 492 €/m2)
Terasa
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
11.07.2024
ID
27049

Opis

KASTAV, u ponudi je novoizgrađena dvojna kuća koja se proteže na tri etaže. U prizemlju je dnevni dio povezan s kuhinjom i blagovaonom. Unutarnjim stepenicama dolazimo do prvog kata gdje su smještene dvije spavaće sobe i jedna kupaonica, dok je na zadnjoj etaži master bedroom s vlastitom kupaonicom i izlazom na terasu s koje se pruža prekrasan pogled na Opatiju i okolinu. Kući pripada veliko dvorište s bazenom, ljetnom kuhinjom i wellness prostorijom sa saunom i jacuzzijem. Kvalitetna oprema, podno grijanje, dizalica topline, Mitsubishi klima uređaji. Nekretnina je trenutno u završnoj fazi izgradnje, a iskazana cijena je za ključ u ruke.


Grad Kastav s Kastavštinom sinonim je za bogatu povijest, geografsku raznolikost, zanimljivu arhitekturu i jedinstvenu turističku ponudu!
Izdignut iznad gradske vreve, Kastav je tijekom dugih stoljeća očuvao svoju bogatu povijest, brojne vrijedne arhitektonske i druge spomenike, kulturu i tradiciju, netaknutu prirodu. Istovremeno je, hodeći ukorak s vremenom, razvio suvremen poduzetnički duh vidljiv u atraktivnoj i osebujnoj turističkoj ponudi, kao i u tradicionalnim gospodarskim granama. Kastav svakome posjetitelju može ponuditi izvanredan spoj užitaka i poslovnih mogućnosti.
Kastav nudi sve - od kvalitetnih glazbenih i scenskih uprizorenja do pučkih veselica i karnevalskih fešti, od rekreacije u prirodi do obilaska muzeja i znamenitosti, uvijek uz vrhunske gastronomske i enološke užitke.


Za ostale in

Kontakt info

Spatium Nekretnine
Kontakt osoba
Vedran Prica
Telefon 1
+ 385 51 272... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 812 ... Prikaži broj
Adresa
Šetalište Andrije Kačića Miošića 5
Rijeka Centar
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine