Zemljište Kanfanar, 10.569m2

Kanfanar, Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

792.675€

75 €/m2

Tip

Plac

Površina

10569 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
792.675€
Površina
10569 m2 (75 €/m2)
Ažuriran
20.09.2024
ID
46592

Opis

Istra, Kanfanar, okolica,

U samom srcu predivne Istre, nedaleko od sve popularnijeg Kanfanara, otvara se prilika za investiciju koja obećava jedinstveno iskustvo života i odmora. Kanfanar, s godinama sve traženijim za svoj šarm i bogatu ponudu, leži na tek 25 km udaljenosti od dragulja poput Rovinja i Poreča. Ova strateška pozicija pruža ne samo mirno okruženje već i jednostavan pristup vrhunskim turističkim destinacijama. U samom centru Kanfanara, uživajte u obilju sadržaja koji osiguravaju visoku kvalitetu života. Ovdje se susreću tradicija, modernost i priroda, stvarajući iznimnu ravnotežu za opuštajući život.

Pred vama se pruža impozantnih 10 569m2 netaknute ljepote, smještenih na rubu građevinske zone manjeg mjesta. Ovo zemljište, s mogućnošću parcelizacije, otvara vrata za raznovrsne investicije. Bilo da sanjarite o izgradnji luksuznog naselja ili stvaranju vlastitog rajskog kutka, ovo je prilika koja nudi neograničene mogućnosti.

Iskusite pravu prirodu i uživajte u autohtonom istarskom podneblju. Okolina manjeg mjesta pruža mir i tišinu, stvarajući idealno okruženje za opuštanje i povezivanje s prirodom.

Ovo je vaša prilika za ulaganje u budućnost, za ostavljanje trajnog traga u jednom od najpoželjnijih dijelova Istre. Pozivamo vizionare, investitore i one s maštovitim planovima da istraže potencijal ovog impozantnog zemljišta. Sada je vrijeme da pretvorite svoje snove u stvarnost.

Započnite put prema jedinstveno

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine