ISTRA, KANFANAR - Građevinsko zemljište na rubu manjeg naselja

Kanfanar, Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

120.000€

129 €/m2

Tip

Plac

Površina

925 m2

Detalji

Tip
Plac
Cijena
120.000€
Površina
925 m2 (129 €/m2)
Udaljenost od mora
12000m
Ažuriran
10.09.2024
ID
62313

Opis

ISTRA, KANFANAR - Građevinsko zemljište na rubu manjeg naselja

Kanfanar se nalazi na zapadnom dijelu istarskog poluotoka i odlično je prometno povezan s ostatkom Istre, zahvaljujući tome što je ovdje smješteno glavno čvorište Istarskog ipsilona. Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju, ima vrlo blagu mediteransku klimu s prosječnih 2.300 sunčanih sati godišnje. Mnogo je znamenitosti po kojima je Općina Kanfanar poznata. Od ruševina srednjovjekovnog grada Dvigrada, prekrasne zeleno-plave oaze Limskog kanala, brojnih arheoloških lokaliteta, do bogate sakralne baštine i lokalnih proizvoda.

Na prodaju je građevinsko zemljište površine 925 m2 pravilnog ravnog oblika na korak od Kanfanara i svih sadržaja koji su potrebni za život.
Zemljište je ravno, pravilnog je oblika te je redovno održavano. Pristup zemljištu je osiguran.

Sva potrebna infrastruktura - struja, voda i kanalizacija, već je dostupna neposredno uz zemljište, čineći planiranje i izvođenje radova vrlo praktičnim.

Zemljište se nalazi unutar građevinskog područja, stambene je namjene te je dozvoljena gradnja objekta visine podrum+prizemlje+kat.
Dozvoljena je izvedba ravnih krovova.

Zemljište se nalazi u mirnom naselju nedaleko od Kanfanara, pružajući idealan spoj privatnosti i mirnog života. Svi bitni sadržaji za svakodnevni život smješteni su na samo 2 km udaljenosti, dok je izlaz sa autoceste udaljen 4 km, što omogućuje brzu povezanost s okolnim područjima.

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine