Kuća Kanfanar, 248m2

Kanfanar, Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

1.150.000€

4 637 €/m2

Tip

Kuća

Površina

248 m2

Struktura

7

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
7
Cijena
1.150.000€
Površina
248 m2 (4 637 €/m2)
Površina placa
984
Ažuriran
06.07.2024
ID
38511

Opis

Istra, Kanfanar, okolica

U blizini srednjovjekovne tvrđave Dvigrad te općine Kanfanar koja je poznata po bogatstvu kulturno-povijesne baštine, prirodnih ljepota te tradicijskih običaja smjestila se ova prekrasna kuća. Strateški je locirana na rubu građevinske zone, te je okružena zelenilom i spokojem koji isti nudi. Do svih sadržaja poput trgovina, obrazovnih te zdravstvenih ustanova je svega pet do deset minuta vožnje.

Ono što se kod ove kuće mora posebno napomenuti odmah u početku je to da se radi o kući sa Eco certifikatom, jednoj od rijetkih u Istarskoj županiji. Arhitektonski je dizajnirana kako bi imala 5 zvjezdica, te kao takva ima sve potrebno što možete zamisliti i poželjeti. A kad sjednete kraj bazena, tu je prekrasan pogled na more, dok zalasci sunca ostavljaju bez daha.

Kako bi krenuli redom, kuća se prostire kroz dvije etaže, prizemlje i visoko potkrovlje, sa ukupnom stambenom kvadraturom od 248m2. U prizemlju se nalazi zadivljujući dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, jedna spavaća soba sa vlastitom kupaonicom, te jedan sanitarni čvor. Ono što je prekrasan plus u dnevnom boravku je to što ima kamin koji nudi poseban ugođaj te toplinu u zimskim mjesecima. Iz dnevnog dijela se može direktno izaći u okućnicu te uživati u suncu. Lijepim kamenim stepeništem odlazi se na kat gdje su se smjestile još tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama. Jedna od soba ima i svoju vlastitu terasu sa koje se proteže pogled u da

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine