Kuća Kanfanar, 164m2

Kanfanar, Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

249.000€

1 518 €/m2

Tip

Kuća

Površina

164 m2

Struktura

3

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
249.000€
Površina
164 m2 (1 518 €/m2)
Površina placa
1166
Garaža
Da
Ažuriran
05.10.2024
ID
38551

Opis

Istra, Kanfanar, okolica

U blizini srednjovjekovne tvrđave Dvigrad, u prekrasnom autohtonom malom mjestu, nalazi se ova kuća sa prostranom okućnicom. Kuća je na odličnoj poziciji, s pogledom na okolinu koja je čista priroda. Odlična stvar je to što je ovo mjesto na odličnoj poziciji jer graniči sa brojim općinama u blizini, a Kanfanar kao veće mjesto je na par minuta vožnje sa svim svojim gradskim sadržajima poput trgovina, obrazovnih i zdravstvenih ustanova.

Kuća se prostire na 164m2, a od toga je 70m2 stambenog prostora, a ostalo su nadstrešnice, te otvorene i natkrivene terase. Uz sve to, kuća ima i veliku drvarnicu u dvorištu od 25m2.
Kuća je na dvije etaže, prizemlje te potkrovlje. U prizemlju nailazimo na hodnik koji nas vodi u sve prostorije poput dnevnog dijela sa kuhinjom i blagovaonicom, dvije spavaće sobe, te prostrane kupaonice. Unutrašnjim stepeništem odlazi se u potkrovlje koje je tu smjestilo još jednu spavaću sobu sa vlastitim sanitarnim čvorom. Ova soba ima terasu sa koje se pruža pogled te je iznimno osvijetljena tokom cijelog dana. Tu se smjestila još jedna prostorija s brojnim potencijalom koja još uvijek čeka svoju namjenu.
U dnevnom dijelu imamo prekrasan veliki kamin, koji pruža jedan zaista poseban ugođaj kada je vatra upaljena. Za grijanje osim kamina tu je i peć na drva, a za hlađenje je zadužen klima uređaj.

Okućnica je uređena i održavana, te je tu osim drvarnice još i velika garaža koja komf

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine