ISTRA, KANFANAR - Šarmantna vila u središtu Istre

Kanfanar, Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

600.000€

4 411 €/m2

Tip

Kuća

Površina

136 m2

Struktura

10

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
10
Cijena
600.000€
Površina
136 m2 (4 411 €/m2)
Površina placa
350
Parkirno mjesto
Da
Namještenost
Namješten
Ažuriran
30.07.2024
ID
32094

Opis

ISTRA, KANFANAR - Šarmantna vila u središtu Istre

Rijetko koji kraj kao Kanfanarština obiluje kulturno-povijesnim spomenicima. Možda i najznačajniji arheološki lokalitet jest pećina sv. Romualda, mjesto pronalaska ostataka homo sapiensa fossilisa, paleolitskog lovca i ostataka koji su pripadali neandertalcima. Među mnogobrojnim gradinama valja spomenuti Karaštak, Škrbuštak, Morozolu, Sv. Martin, gradinu Sv. Jakova i mnoge druge, a osobito mjesto među prapovijesnim lokalitetima zauzima i brončanodobni tumul Maklavun.
Iako je na ovom području moguće pronaći pregršt značajnih povijesnih lokaliteta, središnje mjesto zauzimaju ostatci srednjovjekovnoga Dvigrada koje svoje posjetioce rado prihvaća i vraća ih u vrijeme 17. stoljeća.. Nastanku lokaliteta pogodovala je neposredna blizine Limske drage, jedne od najznačajnijih srednjovjekovnih prometnica u Istri.

Obilje domaćih proizvoda, ukusne kuhinje s nekolicinom visoko rangiranih restorana i obiteljskih konoba predstavlja jednu od najznačajnijih lokacija Istre. Svake godine sve veći broj turista bira područje Kanfanara kao idealno mjesto za svoj odmor i užitak.

U malom pitoresknom mjestu nedaleko Kanfanara prodajemo izuzetnu, u potpunosti adaptiranu staru villu s bazenom.

Ova prekrasna autohtona vila osvaja na prvi pogled spojem tradicije - kamena i drveta te modernog dizajna sa ravnim i čistim linijama. U potpunosti je adaptirana 2017. godine, a sastoji se od prizemlja i kata. Ulazom u pr

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine