Kanfanar, Istra - Šarmantna Kamena Kuća s Mogućnošću Prilagodbe

Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

347.500€

4 455 €/m2

Tip

Kuća

Površina

78 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
347.500€
Površina
78 m2 (4 455 €/m2)
Udaljenost od mora
12000m
Ažuriran
20.09.2024
ID
63555

Opis

Kanfanar, Istra - Šarmantna Kamena Kuća s Mogućnošću Prilagodbe

Smještena u mirnom selu Kanfanar u Istri, samo kratkom vožnjom od živahnog obalnog grada Rovinja, na tržištu se nalazi privlačna kamena nekretnina. Kanfanar, selo gdje se mir susreće s ljepotom unutrašnjosti Istre, poznato je po svojoj kombinaciji blage mediteranske klime i prirodnog šarma regije. To je riznica povijesnih znamenitosti, od bujnog Limskog kanala do drevnih ruševina Dvigrada, obogaćenih arheološkim nalazištima, sakralnim naslijeđem i izborom lokalnih proizvoda. Ovo očaravajuće odredište savršeno je za ljubitelje prirode, povijesti, istarskih tradicija i aktivnog odmora, nudeći jedinstveni pristup obali.

Nekretnina, smještena u blizini srca Kanfanar, slikovito je kameno imanje koje se savršeno uklapa u prirodni krajolik. Prodaja uključuje tradicionalno dizajniranu kamenu kuću, autohtonu štalu, pomoćne zgrade i prostor za skladištenje, sve u skladu s okolnom prirodom. Glavna kuća, površine 78 m², pažljivo je obnovljena kako bi se očuvala njezina rustikalna privlačnost uz dodavanje modernih elemenata. Ponosi se otvorenim rasporedom u prizemlju, koji obuhvaća kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, kupaonicu i spavaću sobu na galeriji, zračeći šarmom i jednostavnošću.

Imanje je ograđeno kamenim zidom i ima vrt u mediteranskom stilu, nudeći obilje mogućnosti za prilagodbu, poput dodavanja bazena ili drugih rekreacijskih sadržaja, s obzirom na n

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma