Istra: Obnovljena kamena kuća s mogućnošću personalizacije

Kanfanar, Kanfanar, Hrvatska

255.000€

2 833 €/m2

Tip

Kuća

Površina

90 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
255.000€
Površina
90 m2 (2 833 €/m2)
Ažuriran
20.07.2024
ID
47364

Opis

Istra: Obnovljena kamena kuća s mogućnošću personalizacije

U srcu Istre, ova pažljivo obnovljena kamena kuća nudi spoj tradicionalnog šarma i modernog potencijala. S prostranim stambenim prostorom od 90 m2, ova nekretnina je platno koje čeka vaš osobni pečat. Posjed također uključuje veliki vrt od 335 m2, savršen za stvaranje vaše privatne oaze ili instalaciju bazena za uživanje pod istarskim suncem.

Nekadašnja štala, dodatni prostor predstavlja fantastičnu priliku za stvaranje slikovite ljetne kuhinje, idealne za vanjska druženja. Smještena u mirnom selu, sve potrebno je nadohvat ruke, s trgovinom na 2 km udaljenosti, povijesnim gradom Labinom na samo 7 km, i živahnom turističkom destinacijom Rabac na 11 km od vašeg praga.

Istaknute značajke nekretnine:

Dnevni boravak/blagovaonica s klima uređajem na prizemlju, uz kupaonicu i kuhinju.
Na prvom katu nalaze se spavaća soba s balkonom i još jedna prostrana spavaća soba, obje s klima uređajem za vašu udobnost.
Značajne obnove uključuju novi krov, električne i vodovodne instalacije te pripreme za klimatizaciju, nudeći gotovo dovršen dom koji zadržava svoje izvorne grede za dodir rustikalne elegancije.
Vanjski i vrtovi prostori spremni su za vašu viziju, bilo da ih želite dovršiti s nama ili preuzeti projekt za potpuno personalizirani dodir. Cijena nekretnine varira ovisno o opsegu vanjskog dovršetka, s opcijama koje uključuju potpuno prilagođenu štalu i privatnu ogradu.
Ova

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma