Hvar, Jelsa, nova moderna kuća u centru grada, prodaja

Jelsa, Jelsa, Jelsa, Hrvatska

475.000€

3 571 €/m2

Tip

Kuća

Površina

133 m2

Struktura

3

Grijanje

Klima uređaj

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
3
Cijena
475.000€
Površina
133 m2 (3 571 €/m2)
Grijanje
Klima uređaj
Terasa
Da
Ažuriran
15.09.2024
ID
58025

Opis

Posredujemo u prodaji nove moderne kuće na otoku Hvaru koja je smještena u samoj povijesnoj jezgri grada, na samo 200 m od mora. Ima 110 m2 površine, 133 brutto površine.
U prizemlju se nalazi kuhinja, dnevni boravak s blagovaonicom, spavaća soba i kupaonica (ukupno 65 m2). Prvi kat ima površinu 40m2 i sastoji se od jedne prostorije i kupaonice te može biti lijep jednosoban stan.Također na prvom katu postoji velika terasa od 23m2 sa pristupom u dvorište. Visoki krov daje mogućnost postavljanja drvene galerije gdje se po potrebi može postaviti još jedan ležaj. Kuća je nenamještena, kvalitetno opremljena, nalazi se u centru Jelse. Kuća ima dvor s vrtom od 193 m2 i jacuzzi. Vlasništvo je uredno! Nalazi se u blizini svih sadržaja, odlična je kao kuća za odmor ili može biti izvrsna kao investicija u funkciji turizma. U izgradnji kuće korišteni su vrhunski materijali, a objekt je klimatiziran. Unutrašnji prostor obložen je vrhunskom talijanskom keramikom, a kupaonice su kompletno opremljene.
Hvar je najsunčaniji hrvatski otok sa 2.726 sunčanih sati godišnje u prosjeku, a smješten je između otoka Brača, Visa i Korčule. Poznat je po mediteranskoj klimi sa toplim ljetima i blagim zimama, te po predivnom i mirnom krajoliku, brojnim plažama, poljima lavande i mjestima za zabavu. Jelsa se nalazi na sjevernoj strani otoka Hvara, odlukuje ju predivna povijesna kamena arhitektura i prirodne ljepote, te je katamaranom povezana sa Splitom i Bolom na otoku Braču; vožnja od Splita do Jelse traje sat i 40 minuta.
Više informacija kao i razgledavanje nekretnine s agentom moguće je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Agencijska provizija: 3% + pdv

Kontakt info

Cio Nekretnine
Kontakt osoba
Doris B.
Mobilni telefon
+ 385 99 555... Prikaži broj
Adresa
Gundulićeva 32
Split, Hrvatska

Kontakt forma