Kuća Grožnjan, 168m2

Grožnjan, Grožnjan, Grožnjan, Hrvatska

420.000€

2 500 €/m2

Tip

Kuća

Površina

168 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
420.000€
Površina
168 m2 (2 500 €/m2)
Ažuriran
06.07.2024
ID
56123

Opis

Istra, Buje, Grožnjan

Prodaje se stara Istarska kuća u nizu, kuća se nalazi samom centru prelijepog Grožnjana. Kuća se sastoji od prizemlja, di se nalazi poslovni prostor i 2 kupaonice, na prvom katu se nalazi dnevni boravak i kuhinja, unutarnjim stepenicama dolazimo do drugog kata na kojem se nalaze dvije spavaće sobe, na trećem katu se nalaze još dvije spavaće sobe, iz jedne sobe se pruža prekrasan pogled preko krovova Grožnjana i u daljini se vidi more. Iz ostalih soba pruža se pogled na kamene kuće i ulice starog grada Grožnjana, koji daje dodatan šarm kuće. Postoji još i potkrovlje koje se može podignuti sukladno sa odredbama grada, podizanjem potkrovlja može se napraviti dodatna soba ili neki drugi sadržaj. Parking se koristi od grada Grožnjana i u neposrednoj je blizini kuće.

Nekretnina pruža puno potencijala kao investicija, poslovni prostor i 4 spavaće sobe sa potkrovljem, nude mjesta za dodatnu zaradu od sve više tražene lokacije. Kuća je u samom centru i na odličnoj lokaciji. Kuća zahtjeva adaptaciju i određene radove, struja, voda i septička jama su u funkciji.

Grijanje je pomoću peći na drva, a hlađenje je pomoću klima uređaja.

U neposrednoj blizine se nalaze poznati vinari, agroturizmi, restorani, šetnice, biciklističke staze i svi ostali dodatni sadržaji koji bi uljepšali boravak u nekretnini.
Najbliži grad Buje udaljen je 8 kilometara, a granica sa Slovenijom svega 15 kilometara, a do najbliže plaže 19

Kontakt info

Diamond Real Estate
Kontakt osoba
Robert Pinzan
Telefon 1
+ 385 (0)52 210... Prikaži broj
Adresa
Partizanska 5A
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine