Istra, Grožnjan – Tradicionalno istarsko imanje s potpunom privatnošću

Grožnjan, Grožnjan, Hrvatska

1€

0 €/m2

Tip

Kuća

Površina

510 m2

Detalji

Tip
Kuća
Cijena
1€
Površina
510 m2 (0 €/m2)
Ažuriran
03.10.2024
ID
63333

Opis

Istra, Grožnjan – Tradicionalno istarsko imanje s potpunom privatnošću

Smješteno samo 5 km od šarmantnog grada Grožnjana, ovo prekrasno tradicionalno istarsko imanje nudi mirno utočište u spokojnom zaseoku. Prostire se na površini od preko 8.000 m², a sastoji se od tri odvojene građevine, sve okružene tradicionalnim kamenim zidom, što osigurava potpunu privatnost i bijeg od svakodnevne užurbanosti.

Ovo imanje je svestrano i idealno za osobnu upotrebu, turistički najam ili organizaciju događanja poput vjenčanja, team building okupljanja i drugih proslava. Glavna kamena zgrada i dva manja objekta pažljivo su renovirana s pažnjom na svaki detalj, kombinirajući tradicionalnu istarsku arhitekturu s modernim pogodnostima. Nekretnina ima ukupno sedam spavaćih soba, šest kupaonica i četiri dodatna toaleta. Glavna kuća ima dva dvorišta, svako s kuhinjom i blagovaonicom, te dva prostrana dnevna boravka. Treći dnevni boravak s blagovaonicom nalazi se u jednoj od manjih zgrada.

Prostrano vanjsko područje dizajnirano je za opuštanje i zabavu, s kamenim terasama, velikim bazenom, dječjim bazenom, igralištem i roštiljem. Dodatne pogodnosti uključuju mini nogometno igralište i dovoljno prostora za društvena okupljanja. Imanje može primiti do 25 gostiju, što ga čini izvrsnom prilikom za privatnu uživanciju ili kao uhodan posao u najmu nekretnina.

Istaknute lokacije: Grožnjan je prekrasan, povijesni grad poznat po svojoj umjetničkoj zajed

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma