Grožnjan, Istra: Izvanredna kamena vila s bazenom i panoramskim pogledom na pr

Grožnjan, Grožnjan, Hrvatska

690.000€

2 875 €/m2

Tip

Kuća

Površina

240 m2

Struktura

6

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
6
Cijena
690.000€
Površina
240 m2 (2 875 €/m2)
Udaljenost od mora
1000m
Ažuriran
13.09.2024
ID
58847

Opis

Grožnjan, Istra: Izvanredna kamena vila s bazenom i panoramskim pogledom na prirodu

Skrivena u mirnom selu, samo nekoliko minuta vožnje od slikovitog grada Grožnjana, ova iznimna kamena vila predstavlja simbol tradicionalne istarske umjetnosti. Prostire se na 240 m² i raspoređena je na dvije pažljivo dizajnirane etaže, pružajući idiličan stil života s očaravajućim pogledima na okolni krajolik.

Istaknute karakteristike nekretnine:
Prizemlje vile nudi privlačan prostor koji uključuje udoban dnevni boravak s kaminom, integriranu kuhinju i blagovaonicu te dodatnu višenamjensku sobu koja se može pretvoriti u dodatnu spavaću sobu. Na ovoj razini nalaze se i kupaonica te tehnička soba. Velika vrata vode na natkrivenu terasu koja vodi do prekrasno uređenog vrta s ljetnom kuhinjom, kaminom, bazenom i sunčalištem, što čini savršeno vanjsko odmaralište.

Značajke gornjeg kata:
Pristupačan putem privlačnog unutarnjeg drvenog stubišta, gornji kat sadrži tri spavaće sobe. Glavna spavaća soba uključuje kupaonicu u sklopu sobe, dok ostale dvije spavaće sobe dijele prostranu kupaonicu opremljenu kadom, tušem i saunom. Ovaj kat također ima garderobu i terasu s prekrasnim pogledom na bujno zelenilo.

Dodatne pogodnosti:
Nekretnina uključuje natkriveni parking i garažu, osiguravajući dovoljno prostora za vozila. Visokokvalitetna izgradnja obuhvaća drvene podove, prilagođenu stolariju, visoke stropove s drvenim gredama i izražajne kamenim det

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma