ISTRA, GROŽNJAN - Vila s panoramskim pogledom

Grožnjan, Grožnjan, Grožnjan, Hrvatska

1.200.000€

6 000 €/m2

Tip

Kuća

Površina

200 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
1.200.000€
Površina
200 m2 (6 000 €/m2)
Površina placa
1591
Grijanje
Podno grijanje/Dizalica topline
Ažuriran
14.09.2024
ID
53700

Opis

ISTRA, GROŽNJAN - Vila s panoramskim pogledom

Srednjovjekovni gradić Grožnjan je brežuljak okružen tarasama maslinika i vinograda. Nekada važna Mletačka utvrda i regionalno središte, Grožnjan je danas grad umjetnika i jedna od najpoželjnijih destinacija za kreativni odmor. Kao i u ostalim mjestašcima unutar Istre, ovdje se isprepliću mediteranska i kontinentalna klima pa su uvjeti za život iznimno povoljni. Sastoji se od 11 naselja.

U okolici tog romanesknog srednjovjekovnog gradića u nevjerojatno mirnom i spokojnom mjestašcu, okruženo terasama maslinika i vinograda, na prodaju je vila s panoramskim pogledom.
Osim izvanredne lokacije nekretninu karakterizira spoj tradicionalnog i modernog, kvalitetna gradnje i prostorna organizacija interijera.
Vila bezvremenske arhitekture se oblikovno i koloristički uklopa u naselje i krajolik a stambena površina jasno je definirana i odiše elegancijom te pruža visoku razinu komfora kroz dvije etaže funkcionalnog tlocrta.
U prizemlju se nalazi dnevni dio otvorenog koncepta koji ujedinjuje dnevni boravak, blagovaonicu i kuhinju, spavaća soba s vlastitom kupaonicom, gostinjski toalet, prostorija za tehniku i spremište dok se na katu nalaze tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama.
Ograđena okućnica obiluje zelenilom a savršen sklad zaokružuju grijani bazen površine 40 m² sa sunčalištem i natkrivena ljetna kuhinja.

Izvanredna lokacija te prostorna organizacija interijera i eksterijera ove luksuzne n

Kontakt info

Dux Nekretnine
Kontakt osoba
Dux Nekretnine
Telefon 1
+ 385 51 518... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 480 ... Prikaži broj
Adresa
Tizianova 8
Rijeka, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine