Započeta gradnja kuće s bazenom u okolici Gračišća

Gračišće, Gračišće, Gračišće, Hrvatska

195.100€

840 €/m2

Tip

Kuća

Površina

232 m2

Struktura

5+

Detalji

Tip
Kuća
Struktura
5+
Cijena
195.100€
Površina
232 m2 (840 €/m2)
Površina placa
1800
Grijanje
Sustav grijanja, klimatizacije i ventilacije
Terasa
Da
Garaža
Da
Parkirno mjesto
Da
Ažuriran
22.11.2022
ID
17942

Opis

Lindar- vozeći se kroz dolinu Pazinčice na vrhu brijega ispred sebe ugledat ćemo Lindarski zvonik koji budnim okom promatra i nadzire doline oko sebe.
Brdo nad kojim se zvonik nadvio je bio odličan stražarski položaj i jedan od glavnih razloga postanka Lindara, nekoć kulama i zidinama opasane utvrde koja je čuvala prilaz Pazinskom kaštelu.
Lindarska tvrđava je svjedočila brojnim povijesnim događajima koji su se odvijali u dolini ispod nje. Vidjeli su tako krčkog grofa Ivna Frankopana, prodore Turaka,akciju kapetana Lazarića i mnoge druge...

Na samo 5 kilometara od ovog povijesnog mjesta smjestila se kuća s bazenom u izgradnji.
Nekretnina ima asfaltiran prilazni put, struju i vodu na okućnici kao i u započetom objektu. Po izdanim uvjetima građenja započeta je izgradnja te je izgrađen podrumski dio na maloj kosini terena. Rješenjem o uvjetima građenja predviđena je izgradnja prizemnog objekta sa jednom stambenom jedinicom sa bazenom, ukupnom stambenom bruto površinom 232 m2 te bazenom površine 35 m2 sa koeficijentom izgrađenosti 0,11.
Projekt predviđa zadovoljavanje visokog smještajnog standarda.
Do sada je izgrađen: podrum površine 74 m2 (garaža, tehnički prostor, spremište), septička, veći dio kamenog ogradnog zida, glavni kanalizacijski i i oborinski odvodi te je uvedena i razvedena u izgrađenom dijelu objekta struja i voda. Na zelenoj površina je zasađen voćnjak.

Udaljenost lokacije je cca. pola sata od Pule, Rovinja i Po

Kontakt info

Velvet Nekretnine
Kontakt osoba
Velvet Nekretnine
Telefon 1
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 91 602 ... Prikaži broj
Adresa
Rudarska 1
Labin, Hrvatska

Kontakt forma

Slične nekretnine