Istra, Fažana: Očaravajući butik hotel u blizini mora

Fažana, Fažana, Hrvatska

1.813.000€

7 747 €/m2

Tip

Poslovni prostor / Lokal

Površina

234 m2

Struktura

20

Detalji

Tip
Poslovni prostor / Lokal
Struktura
20
Cijena
1.813.000€
Površina
234 m2 (7 747 €/m2)
Kat
2
Udaljenost od mora
100m
Ažuriran
05.10.2024
ID
49522

Opis

Istra, Fažana: Očaravajući butik hotel u blizini mora

Otkrijte ovaj očaravajući butik hotel u srcu Fažane, dragulju na jugozapadnoj obali Istre, samo nekoliko koraka od netaknutih plaža. Smješten u povijesnom centru ovog slikovitog grada, u blizini drevnog grada Pule i ulaza u Nacionalni park Brijuni, hotel se nalazi u 500 godina staroj zgradi zaštićenoj od strane UNESCO-a, spajajući bogatu baštinu s modernim luksuzom.

Svaka od elegantnih soba hotela savršeno kombinira povijesni šarm s suvremenim dizajnom, osiguravajući nezaboravan boravak. Gosti mogu uživati u modernim udobnostima u klimatiziranim sobama s vlastitim kupaonicama opremljenim vrhunskim toaletnim potrepštinama, televizijom, telefonom, Wi-Fi-jem, sefom, mini-barom i ručno izrađenim hrvatskim namještajem za vrhunsku relaksaciju. Hotel daje prioritet sigurnosti gostiju s video nadzorom u vanjskim i zajedničkim prostorima, dok se ekološko grijanje i hlađenje osiguravaju putem toplinskih pumpi i solarnih panela.

Ugniježđen blizu drevne Pule, Fažana nudi idilično utočište sa svojim slikovitim morskim šetnicama, izvanrednim opcijama za objedovanje, rekreacijskim sadržajima i plažama prikladnim za obitelji, čineći je idealnim odredištem za odmor i ljubitelje prirode.

Istaknute lokacije:
Fažana, mirno ribarsko selo pretvoreno u turističko utočište, nudi niz aktivnosti od opuštajućih dana na plaži do istraživanja prirodnih ljepota Brijunskih otoka. Njena blizina pov

Kontakt info

Alpha Luxe Group D.o.o.
Kontakt osoba
Marijana Budimir
Telefon 1
+ 385 52 204... Prikaži broj
Telefon 2
+ 385 95 363 ... Prikaži broj
Adresa
Ul. Mate Vlašića 17
Poreč, Hrvatska

Kontakt forma